Kerst wandelverhaal

on

Het kerstverhaal verteld in negen prachtige scènes. Schathemelrijk biedt kerken, scholen en instanties een alternatieve kerstviering aan, in de vorm van een wandelverhaal. Volledig uitvoerbaar binnen de huidige corona-richtlijnen van de overheid.

-bekijk hier de trailer-

Miss Kirsten is een theatrale, flamboyante tante die zich waant in 1900, terwijl het gewoon 2020 is. Ze is gek op thee en verhalen die worden voorgelezen door Randy. Randy is een eenvoudige, maar wijze man, die -volgens Miss Kirsten- op een dag is komen aanlopen. Ze had met hem te doen en heeft hem toen maar gehouden. Zij verlangt naar een huwelijksaanzoek, wat Randy niet helemaal door lijkt te hebben.
Randy leest haar in deze productie het kerstverhaal voor uit de bijbel.

-makkelijk te organiseren-

Grote kans dat voor jouw kerk of groep kerst er anders uit zal zien dan anders. Met dit wandelverhaal wordt ook kerst 2020 een opbouwende en mooi herinnering. Klik hier voor het gehele stappenplan.

wat wij bieden

Het verhaal bestaat uit negen korte filmpjes gekoppeld aan QR-codes. Deze kan je met speciaal ontworpen ‘kaarten’ langs de zelf gekozen wandelroute ophangen. Je bepaalt zelf hoeveel eigen creativiteit en tijd je er in stopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *